Win je persoonlijke stilteontwerp op maat

DEZE WINACTIE IS GEËINDIGD OP VRIJDAG 25 JANUARI 2013
Hier lees je meer over de winnende quote en het ontwerp, en over alle andere stiltereacties.

Stilte. Wat betekent dat voor jou? Doe mee aan mijn actie op Facebook en maak kans op een persoonlijk ontwerp op maat waarin jouw stiltewens of -ervaring verwerkt is.

Win je persoonlijke stilteontwerp

Maand van de Spiritualiteit
De Maand van de Spiritualiteit is dit jaar gewijd aan het thema stilte. Zelf woon ik in de stad Amsterdam. Met een trambaan op 300 meter, rumoerige buren rondom en pal onder de landingsroute van Schiphol’s Buitenveldertbaan, verlang ik soms erg naar stilte.

Breingebabbel
Stilte kun je zoeken in je huis, in de natuur of in je hoofd. Ook in het laatste kan het er druk aan toegaan. Eindeloos breingebabbel zorgt voor een constante ruis. En bijna iedereen kent wel de cirkels van zich herhalende piekergedachten.

Belangrijk
Inmiddels weet ik hoe belangrijk het is de stilte toe te laten. In jezelf door je gedachten te observeren en ze te laten voor wat ze zijn. In de rust van de natuur, door alleen te zijn, of door thuis radio en tv eens uit te laten. In de ruimte die dan ontstaat, kun je voelen wat echt belangrijk voor je is.

Win een ontwerp op maat
Wat betekent stilte voor jou? Laat het me weten op mijn Facebookpagina en maak zo kans op je persoonlijke ontwerp op maat. Hierin verwerk ik jouw stiltewens of -ervaring in tekst en beeld. Lees meer over de winactie en doe mee!

Graag tot ziens op Facebook!

Melissa

PS: Voorbeelden van ontwerpen kun je hier bekijken. Geboeid door het thema, ontwierp ik in tekst en beeld sfeervolle stiltekaarten. Mooi voor wie zichzelf of een ander stilte toewenst.

4 reacties op “Win je persoonlijke stilteontwerp op maat

 1. Moet er nog even over nadenken hoor, stilte….
  Hoor trouwens dezelfde tram, alleen een stukje zuidelijker en wij wonen bij een halte..plingplong!!
  Heb je kaart ontvangen en die is werkelijk prachtig!
  Groetjes,
  Letty

  • Dag Letty, wat leuk je hier op mijn blog aan te treffen. Fijn dat je mijn kaart goed hebt ontvangen, en dat je ‘m mooi vindt natuurlijk.
   Haha ja, het maar al te bekende plingplong van de tram, vanuit mijn huis hoor ik het net niet… Hartelijke groet van Melissa

 2. Pingback: En de winnaar is... | Melissa Jonker

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>