Het lied van jouw hart in 2012

Ieder jaar, zo tegen het einde van december, neem ik de tijd om terug te kijken op het jaar. Even te bezinnen, de cirkel rond te maken. Welke mensen inspireerden mij? Wat heb ik goed gedaan? En wat neem ik mee naar volgend jaar?

Goede dingen
Weloverwogen richt ik me op de goede dingen. Want ik ben geneigd die het snelst te vergeten. Dit ritueel geeft me altijd een goed gevoel. Of een jaar me nu heeft gebracht wat ik wenste, iets gebracht heeft het altijd.

Bewust
Soms zie ik verassende dingen. Want de tijd vliegt. En ervaringen, ontmoetingen of inzichten verdwijnen gemakkelijk in de krochten van m’n geheugen. Terugkijken haalt ze weer boven. Het geheel overziend, blijken er mooie ontwikkelingen te zijn geweest die ik me niet bewust was. En dat geeft voldoening.

Inspiratiekaart
Deze week, zittend op de bank, flitste door me heen dat ik voor dit ritueel een mooi ontwerp zou kunnen maken. Iets om anderen mee te inspireren. Aldus geschiedde. Het resultaat is de inspiratiekaart ‘Wat-was-het-lied-van-jouw-hart-in-2012′.

Download hier de inspiratiekaart, print ‘m uit en vul ‘m in.
Plezier gewenst en op naar een mooie jaarafsluiting,

Melissa

 

4 reacties op “Het lied van jouw hart in 2012

    • Dank je wel, Kiki. Dit was weer een helemaal bij-mij-en-mijn-drijveren-passend initiatief. :-) . En jij staat zeker in mijn lijstje van mensen die mij dit jaar hebben ge├»nspireerd.

    • Dank voor je reactie, Anja. Fijn om te horen. Plezier met overdenken en een mooie afsluiting gewenst vanavond. Hartelijke groet van Melissa

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>