Good Moodboard: wat is jouw teenslippergevoel?

Op eerste kerstdag maakte ik met mijn vriendin S. een Good MoodBoard voor 2013. Vanuit de gedachte: realiseren begint bij verbeelden, brachten we met tijdschriften, schaar en lijm alles in beeld waar we blij van worden. En waar we meer van willen in het nieuwe jaar.

Teenslippergevoel

In het midden van mijn GoodMoodBoard staat een teenslipper. Als ik er naar kijk, krijg ik direct dat heerlijke, wat ik noem ‘teenslippergevoel’. Waar staat dat eigenlijk voor?, vroeg ik me af. Woorden als vrijheid, beweging, ruimte en ontspanning kwamen in me op. Vier waarden die ik graag veelvuldiger wil ervaren in mijn leven.

Wens
Zou het niet fijn zijn als we allemaal wat vaker dat ‘teenslippergevoel’ beleven? Dat we ons vrij, ontspannen en met ruimte door het leven bewegen? Wat daarvoor nodig is, is voor iedereen anders. Het goede begin heb ik in ieder geval gemaakt: want eenmaal verbeeld en gevoeld, begint de goeie energie al te stromen.

Wat hoort voor jou bij het ‘teenslippergevoel’? Hoe realiseer je het in je leven?
Laat het me vooral weten. Ik ben benieuwd.

Veel teenslippergevoel gewenst in 2013!

Melissa

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>