En de winnaar is…

De winnende quote van Danielle van Herk met het ontwerp van mijn hand

Winnaar
De winnende quote over stilte is van Danielle van Herk ‘Stilte is loslaten’. Ik maakte voor haar dit persoonlijke ontwerp.

Loslaten
De combinatie stilte en loslaten, inspireerde mij meteen. Ik zag direct een natuurbeeld voor me. Hoe het loslaten daar plaatsvindt, is voor mij een voorbeeld.

Waar het voor ons mensen soms pijnlijk is en met veel kabaal gepaard gaat, laten bomen en bloemen de blaadjes die hun bloeitijd hebben gehad, eenvoudigweg los. Moeiteloos, geruisloos, in stilte. Een natuurlijk proces. Mooi!

Nieuwsgierig naar de andere reacties?
Hier vind je alle bespiegelingen en quotes over stilte verzameld.

Winactie
De maand van de spiritualiteit had dit jaar als thema stilte. Half januari zette ik over dit thema een winactie uit op Facebook. Deelnemers gaven woorden aan hun stiltewens of -ervaring. De winnaar ontving een persoonlijk ontwerp over stilte.

 

1 reactie op “En de winnaar is…

  1. Pingback: Alle stiltequotes bij elkaar | Melissa Jonker

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>